Flytt

FLYTTJÄNSTER

Vi kör till alla länder i Europa enligt vårt beprövade "share-the-road" concept, för billigare, säkrare och mera miljömedveten transport.

 

Vi har mångårig erfarenhet både från flytt och transportbranschen, där alla våra chafförer genomgår en miljö & säkerhetsutbildning gällande korta och långa körningar, hantering av ömtåliggods samt Eco-driving för minimal miljöpåverkan.

 

Vår bilpark anpassas både efter kunden, rutten, miljön och årstiden. Vi erbjuder kunder transporter från endast 1 Kbm till 60 Kbm.

 

Vi kör alla slags uppdrag, allt från enstaka lådor till att flytta hela kontor, hus och lager, samt ömtåliga möbler, konst mm. Hela transporten sker från dörr till dörr utan stopp eller omlastningar, oavsett om ni är en privatperson, företag eller förening.
För mera info maila in en förfrågan på:

Se alla omdömen för Euroflytt AB på Offerta.se

Hela Europa är vårt arbetsfält

Sverige:

Då vi är ett Svenskt bolag kan vi Sverige på ett sätt som inte de utländska transportbolagen kan. Behöver ni hjälp inom ex storstadsregionerna, mellan städer, från norr till söder eller tvärt om ordnar vi det snabbare än de flesta.


Norden:

Precis som i Sverige har vi kunskap om de Skandinaviska vägarna, städerna, vi hittar som en lokal transportföretag. Ett av våra vanligaste uppdrag är flytta kontor/företag mellan olika städer i våra Nordiska grannländer, köra delar eller hela bohag mellan våra grannländer.


Europa (i & utanför EU):

Kan röra sig om allt från stora flyttlass till nya hemmet, stugan vart som i Europa, behöver inte vara inom EU, vilket gör att vi kan även hjälpa till med transport och tullhandlingar om så behövs.


Vi kör veckovis konternueligt ner till Spanien, Italien, Tyskland, Frankrike, vilket gör oss till en totalleverantör inom flytt/transport oavsett om du vill transportera mellan Gällivare och Paris, eller mellan Geneve, Paris, London, Oslo och Stockholm - Vi finns där snabbt, säkert och bekvämt!
För mera info maila in en förfrågan på:

FlyttFixarna Sverige AB

Box 125 

501 13 Borås

Sweden

Tel: (+46) 010-10 12 900

Copyright @ All Rights Reserved